Onderdelen

Hier komt de slogan....

Het idee

Wat begon als een grapje, is uitgelopen tot een heus netwerk van (weer)media. Begin 2016 ontstond het idee voor Hebikwindmee, maar daar bleef het al snel niet bij. In een jaar tijd kwamen daarbij moetiksmeren.nl, ishetglad.nl en waarkanikschaatsen.nl bij. Het zijn allerlei verschillende labels die vanuit een platform beheerd worden. En het leuke is, in een handomdraai kunnen nieuwe media eenvoudig worden toegevoegd.

Statistieken

Websites

5

Bezoekers

200.000

Zoekopdrachten

251.443

Pageviews

1.433.445

Hebikwindmee, als startpunt van de weerwebsites.

Je kent het wel, je zit op de fiets en hebt het gevoel dat je geen meter vooruit komt; wind tegen! Tegenwind op de fiets geldt als de grootste frustratie bij fietsers. Je doet er vaak helemaal niks aan. En ook de app die LvH Media ontwikkelde zal je niet helpen bij de zware tegenkrachten op de fiets. Wel informeert de app je over de wind(kracht) onderweg, zo kun je altijd nog besluiten om even een dagje niet te fietsen ;).

Hebikwindmee is de eerste website in een serie van weerwebsites die LvH Media de afgelopen tijd ontwikkelde. Het bleek het startpunt voor een uitgebreid weersysteem welke mensen waarschuwt voor de weertypes.

Meer weten?

Neem contact op voor meer informatie

Lex van Hees
Lex van Hees 0655822279